۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۰۵

شکایت سپاهان از استقلال رد شد

شکایت سپاهان از استقلال رد شد

با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت باشگاه سپاهان از استقلال به دلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز رد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، رای دعوی باشگاه سپاهان به طرفیت باشگاه استقلال تهران(ماشاریپوف) به شرح زیر است:

«رأی کمیته انضباطی

در خصوص شکایت باشگاه سپاهان اصفهان علیه باشگاه استقلال تهران مبنی بر استفاده از بازیکن غیر مجاز به نام آقای جلال الدین ماشاریپوف در بازی هفته دهم از سری مسابقات لیگ برتر کشور با این ادعا که اجازه اضافه کردن بازیکن به لیست وجود نداشته است با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و با عنایت به پاسخ استعلام بعمل آمده از سازمان لیگ فوتبال به شماره ۱۴۰۴۲۰۱۷۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ مبنی بر صدور مجوز بازی برای بازیکن مورد شکایت در زمان باز بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و همچنین با توجه به دفاعیات نماینده باشگاه مذکور در جلسه وبیناری مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ کمیته انضباطی، در نتیجه به لحاظ عدم احراز تخلف موضوع ماده ۶۱ مقررات انضباطی مستند به ماده ۹۵ این مقررات حکم بر برائت صادر می گردد.

رأی صادره ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف می باشد.»

همچنین براساس تصمیم کمیته انضباطی، باشگاه مس رفسنجان به دلیل نقض اصول کلی رفتار و تاخیر در ورود به زمین مسابقه، به پرداخت ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این حکم قطعی و قابل اجرا اعلام شده است.

همچنین باشگاه تراکتور نیز به دلیل تخلف مشابه، یعنی نقض اصول کلی رفتار و تأخیر در ورود به زمین مسابقه، تحت رسیدگی قرار گرفت و مطابق مقررات، جریمه نقدی مشابهی برای این باشگاه در نظر گرفته شد.

این تصمیم‌ها مطابق مواد ۵۱ و ۱۱۷ آیین‌نامه انضباطی اتخاذ شده و قطعی و اجرایی هستند.

کد خبر 6741431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha